Hopeless Dreams
morning :)
Tuesday, 13 December 2011 | 0 comments
good morning , manusia dok wtpa ek time sekarang . mesti ada yang tido , masak , pegi jalan2 macam2 ah . err , bosan la aku dok umah ja . tak mandi lagi ni . tapi bau wangi lagi .haha . tak larat nak p mandi g . aku dah tengok kat blog dia . haha padan muka tengok2 single . tu la dulu pemain perasaan aku sangat , kan dah terkena batang hidung sendiri . baru nak tau malu . gelak besar la aku baca wehh . best dok , best ok . padan muka hang ! :D ok dah . jangan dok padan muka sangat satg kena kat aku balik , mampus . haaa satu cerita lagi pasal jantan ni . suka pemain perasaan pmpuan ,  ex gf dia la selalu gtau kat aku . dah coup elok2 p brek . tak kebodo ke jantan ni . mau boleh tikam dia aku ikat tikam dia hidup hidup . tu kalau aku jahat la . nasib baik jaa . haha . jahat sangat jantan ni . sampai banyak pmpuan dok kena pmain gn dia termasuk la aku sekali . dah la PLAYBOY , muka ja macam anak mak . nampak cam baik . tapi perangai kalah bapak setan tuu . haissshhhh . GERAM >< ok sudah . habis dah geram . bye . nanti aku akan story lagi ek . bye -_-
TENSION :/
hi , assalamualaikum . teeeeennnnssssiiiiioooooonnn . tahu kenape , sebab ayah aku cancel nak p KL hari khamis ni kitaorang kena p selasa minggu depan la . waduh . jebon betol . ayah aku takleh nak g sebab dia ada khusus . time macam ni pulak nak ada khusus . dugaan betol la . kan dah hilang mod aku . sekali dengan bf aku kena marah , sapa suruh cakap banyak time aku tengah bengang .haha . btw aku nak nak nak jugak pegi khamis ni . nak pegi jumpa anak menakan aku . rindu sangat sangat :( mintak mintak boleh la pegi khamis ni ek . dah la tinggal dua minggu lagi cuti sekolah aku . rasa macam sekejap je . pejam celik pejam celik dah nak masuk 2012 . aku dah nak PMR . takotnyee --' ish dah la baju sekolah beg . kasut apa semua tak beli lagi .mak aku nak p beli bila haa. erghh . ok lah nak p online facebook kbai people loveyou muah left right :* 
memory me ang my bestfriend
Saturday, 26 November 2011 | 2 comments
 - FRIENDSHIP NEVER DIE -



this picture is about umi and anatrah

we are 3 gedik . kami BFF kau ade hihi

ni umi dengan eymah kawan baik jugak

ni umi dengan zalikha kawan kelas 

kami jugak

ni umi dengan aishah kawan baik jugak . duk satu taman :)

semua gambar kat atas ni semua kawan kawan umi setiap gambar tu mesti ada umi . umi memang suka bergambaq nih . hehe . kawan umi sayang hampa semua . DO THE BEST IN YOUR LIFE # :p
MANUSIA YANG NAK HOT
Friday, 25 November 2011 | 0 comments


Nak jadi hot di Facebook? Mudah! Ikuti langkah-langkah berikut:
Nama Profile
Letak lah nama yang bunyi macam orang putih sikit. Adinda Evans ke, Kakanda Van Mar Yutt ke, Daniel Cullen ke, Fakhri Heineken ke, Senah Bieber ke, atau yang terbaru Kelabuson Chance. Baru lah urban sikit ye tak?
FULL
Letakkan (FULL) di belakang nama, sebagai contoh Rosnah Sidek (FULL). Kalau nak nampak lagi hot gila dan poyo, letak lah Rosnah Sidek (FULL YOU FOOL! FFUUU). Nampak kawaii pulak, boleh letak nama Rosnah Sidek (~FULL HOUSE<3). Walaupun akaun belum FULL, letak jugak sebab ia akan menambahkan keinginan orang untuk add.
Profile Picture
Untuk profile picture boleh letak gambar photoshoot. Mahal tu! Naik 500% saham kalau ada gambar photoshoot ala model. Lelaki perempuan boleh, tapi laki seeloknya bergambar bersama DSLR. Naik saham jugak. Budak sekolah boleh bergambar depan cermin jamban Pavilion atau R&R Seremban.
Profile Info
Wajib letak ayat-ayat seperti "I wont approve people who i dont know, because my father marah" atau "You add you talk, or else I will kick your butt". Ada juga yang buat karangan seperti "hai hai ! awak stalker? haaa add lah cepat. meh meh stalk life saya meh. Saya suka sangat. :) awak tak kenal saya? Awak ingat saya kenal awak? dah dah tak payah add. pergi carik orang lain je lah :)"
Status
Status juga mempengaruhi tahap kehotan anda, contohnya "Ada 3056 friend request, nak approve ke tak nak ya?" atau "Sedang mendelete beberapa manusia yang saya tak kenal" atau mungkin juga "Tadi pergi Jusco terserempak dengan David Arumugam, pandang I macam dah lama menduda. Puhlease!".
Wall
Privatekan wall biar orang lain tak boleh tulis. Artis busy maa, mana boleh kacau maaa. Saya ada banyak photoshoot maa.
HEY WORLD
1. Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself. 2. You cannot find peace by avoiding life.

“The longer I live, the more I realize the impact of attitude on life. Attitude, to me, is more important than facts. It is more important than the past, the education, the money, than circumstances, than failure, than successes, than what other people think or say or do. It is more important than appearance, giftedness or skill. It will make or break a company... a church... a home. The remarkable thing is we have a choice everyday regarding the attitude we will embrace for that day. We cannot change our past... we cannot change the fact that people will act in a certain way. We cannot change the inevitable. The only thing we can do is play on the one string we have, and that is our attitude. I am convinced that life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. And so it is with you... we are in charge of our Attitudes.”


Older Post
Navigation

About Credits Entries

Hey there

Real Name: ummi syaibah ismail
Age: 14th years old.
Born: April 21th, 1997 at kangar perlis.
Hometown: mata ayer, perlis
boyfriend: someone.
relationship status: its complicated.


Let's Talk



ShoutMix chat widget